Livet på Travskolen uke 4 og 5

Da har vi lagt to ISKALDE uker bak oss og det var fint å slippe ut hester og ponnier i «sommertemperatur» (-5 grader) i dag, onsdag. Vi har hatt temperaturer nede i -23 grader på det verste. Brr!

I uke fire startet alle de ordinære kursene, så nå er vi skikkelig i gang med semesteret. Masse flotte barn og ungdommer, og masse spennende innhold på kursplanene. Om noen etternølere har lyst til å bli med er det enda ikke for sent å hive seg med på kurs.

Jazz har hatt helt fri disse to ukene, men vi begynner å merke at han er klar for å røre på seg igjen. Humøret er ikke nødvendigvis alltid på topp når man ikke får være med på noen som er gøy. Han settes i trening igjen fra neste uke og blir nok snart å se på både kurs og løp igjen.

Vi var så heldige å få besøk av fotograf Emma Jørgensen som tok masse fine bilder av ponniene våre og nå venter vi i spenning på å få se resultatet, og ikke minst til å dele det med dere. Det ble mange blinkskudd, blant annet et skikkelig blinkskudd av Frazer- den morsomste spilloppmakeren vi har på stallen.

Søndag 3. februar var det sesongstart på Harstad Travpark, med hele 7 ponniekvipasjer til start! Seieren gikk til raske Cronelds Cadett og Sofia Mari Andersen fra Bodø. Komplett resultatliste finner dere her: https://ponnitravet.no/lopsdetaljer/?race=152019020301

Rekruttering nytter!

Den mest gledelige nyheten denne uka er at en av travskoleelevene våre har kjøpt seg egen hest! En islandshoppe som vi håper vi kan få se som ponnitraver etter hvert.

Flere av foreldrene til travskoleelevene har også meldt sin interesse for å være funksjonærer og vi ser ikke bort fra at vi vil se flere av dem på funksjonærkurs i mars. Hurra! Det er fantastisk å se at elevene våre, og ikke minst familiene deres involverer seg og deltar i travet her i nord.