Livet på Travskolen, uke 46 og 47

Uke 46

Uke 46 var rolig på Travskolen. Jazz ble behandlet av Lena Tretvoll som er holistisk hesteterapeut. En holistisk terapeut behandler hesten med akupunktur og osteopati. Hvis du vil vite mer kan du lese her http://nnh.no/terapier/holistisk-hesteterapi/?fbclid=IwAR3EH_KzGk8UjsJA_gvm0Yyv2ZubqmW8JzXCotZ7273u4BoiPUDtnNpnM6E.

Jazz hadde flere låsninger i ryggen og bakparten og skal derfor ikke ries så mye. Fremover skal han trene i vogn og tøyes etter hver trening. Han ble behandlet på nytt i dag, mandag 26.11., og nå er alle låsningene borte, så han blir sannsynligvis å se i banen igjen 8.desember.

Uke 47

Uke 47 ble derimot av det aktive slaget.

Nye ponnikusker

Tirsdag hadde fire av elevene våre eksamen og oppkjøring til ponnilisens, og vi har nå fire nye kusker som er klare til å begynne å konkurrere! Gratulerer til Jonas, Aleksandra, Tonje og Victoria!

Kulturnatt 2018

Fredag var Lexus og Filip nede i sentrum og deltok på Kulturnatt 2018. Selv om det var dårlig vær, noe som gjorde at det ble litt lite publikum, så hadde vi noen trivelige timer i Generalhagen sammen med de som møtte opp. Fordelen med at det ikke var så mange barn i kø, var at også noen foreldre fikk ta seg en kjøretur, noe de satte stor pris på. Ponnigutta er stødigheten selv og jobba på til tross for at det var vind, snø, blafrende kunstverk og levende bål rundt oss på alle kanter.

Ponniløp 24.november

Lørdag var det igjen travløp på Travparken. Fra stallen stilte Mirias Mario, Tauruss og Østerengens Frazer. Mario ble kjørt av travskoleassistent Thilde og de tok like godt seieren! Tauruss fikk et gjesteoppsitt av Chatarina Boholm fra Brøstadbotn og Frazer av Leah Jacobsen fra Steigen. I tillegg deltok Sofia Mari Andersen fra Bodø med sin egen ponni, Cronelds Cadett.

Familiedag

Søndag hadde vi familiedag på travskolen. Det ble en herlig dag i nysnøen, med kjøring, ridning og snørekjøring på akebrett. På familiedagene kommer hele familien og sammen har de en egen ponni for en dag. Neste sjanse til å delta er søndag 9.desember.

De to kommende ukene er det trening av ponniene frem mot løpsdagen 8.desember og siste innspurt på høstens kurs som står på planen. I tillegg venter vi på at dyrlegen vår kommer hjem fra ferie, slik at ponniene kan få seg en tannrasp og vaksiner.