Bursdagsfeiring i Travparken

Visste du at du kan feire bursdagen din i travparken sammen med ponniene våre?

Vi tar ungene med i stallen hvor de får være med på kos, stell og påsaling av ponniene. Deretter blir det mulighet for å ri og/eller å kjøre vogn. For at det ikke skal bli for mye venting, har vi flere aktivitetsposter som skattejakt, rebusløp, hesteskokasting og lignende. Disse tilpasser vi etter alder og ønsker.

Vi dekker opp i en av stallene og serverer pølser med brød, is og drikke. Bursdagsbarnet får en overraskelse fra oss. Det er mulig å ta med kake eller annen servering for de som ønsker det. Aktivitetene foregår ute og i lokaler uten særlig oppvarming, så det er viktig å kle seg godt og ha på solid skotøy.

Pris: 150,- per deltaker.

Inkluderer kvalifiserte instruktører, servering, lån av utstyr som hjelm og vest, aktiviteter og oppmerksomhet til bursdagsbarnet.